Objectius

1/3
"Volem més gitanes i gitanos a la Universitat"

Objectiu 1

Donar suport, acompanyar i ajudar estudiants gitanes i gitanos més grans de 16 anys que estiguin en un procés formatiu (o vagin a iniciar-lo), especialment l'educació superior, com els cicles formatius, el batxillerat o qualsevol grau universitari, etc.

 

Objectiu 2

Fomentar la participació i el lideratge d'estudiants gitanes i gitanos que estiguin cursant algun procés formatiu (o l’hagin finalitzat), especialment dins de l'educació superior.

 

Objectiu 3

Oferir assessorament a les organitzacions i institucions públiques i privades i treballar-hi juntament a fi de contribuir a l'èxit educatiu de tot l'alumnat.

 

Objectiu 4

Contribuir a la creació i el desenvolupament d'una educació intercultural d'èxit, especialment en espais d'educació superior.

 

Objectiu 5

Contribuir a la superació dels estereotips i prejudicis que hi ha sobre els diversos grups minoritaris, com el poble gitano, mitjançant la visibilització de diferents perfils de persones gitanes, especialment joves gitanes i gitanos implicats en processos formatius d'èxit dins de l'educació superior.

 

Objectiu 6

Treballar de forma coordinada amb altres xarxes o organitzacions dels àmbits nacional i internacional que treballin per la defensa dels drets humans de grups desfavorits, especialment en l’àmbit de l'educació.

  • Icono social de YouTube

Visita el nostre canal de Youtube

© 2020 CampusRom.
Creat amb Wix.com

Contacte:

(+34) 658 18 99 85

(+34) 645 26 18 84

(+34) 638 13 33 48


info@campusrom.org

Delegació a Aragó

+34 622 12 23 01

info.aragon@campusrom.org

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Amb el suport de: